×
GENEL BİLGİLER
Görev, Yetki ve Sorumluluklarımız
Misyon-Vizyon
Organizasyon Şeması
Personel
BİRİMLER
İç Hizmetler Şube Müdürlüğü
Satınalma Şube Müdürlüğü
KALİTE
Birim Kalite Komisyonu
Formlar/Belgeler
Görev Dağılım Çizelgesi
İş Akış Şemaları
Kalite Politikası
Listeler
Prosedürler
Prosesler
İÇ KONTROL
Hassas Görevler
Hizmet Standartları Tablosu
İş Takip Çizelgesi
Risk Analizi ve Değerlendirme Formu
RAPORLAR
Birim İç Değerlendirme Raporları
Faaliyet Raporları
MEVZUAT
Kanunlar
Yönetmelikler
Uygulama Tebliğleri
İLETİŞİM
TUR
ENG
KAYÜ Anasayfa
GENEL BİLGİLER
Görev, Yetki ve Sorumluluklarımız
Misyon-Vizyon
Organizasyon Şeması
Personel
BİRİMLER
İç Hizmetler Şube Müdürlüğü
Satınalma Şube Müdürlüğü
KALİTE
Birim Kalite Komisyonu
Formlar/Belgeler
Görev Dağılım Çizelgesi
İş Akış Şemaları
Kalite Politikası
Listeler
Prosedürler
Prosesler
İÇ KONTROL
Hassas Görevler
Hizmet Standartları Tablosu
İş Takip Çizelgesi
Risk Analizi ve Değerlendirme Formu
RAPORLAR
Birim İç Değerlendirme Raporları
Faaliyet Raporları
MEVZUAT
Kanunlar
Yönetmelikler
Uygulama Tebliğleri
İLETİŞİM
Haberlerde Arama Yapın
Diger Haberler
Paydaş Ziyareti
Stakeholder Visit
Dış Paydaş Ziyareti
External Stakeholder Visit
Bilgilendirme Eğitimi
Information Training
Kayseri Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uyg ...
Kayseri University Gastronomy and Culinary Arts Applica ...
ACI KAYBIMIZ
.
09 Mayıs 2025 Cuma